Хърватският национал Милан Бадел в момента бере плодовете на силното си представяне на UEFA EURO 2016. Неговият агент сподели, че вероятността клиентът му да не остане в Фиорентина, е 90 процента, тъй като в момента текат преговори с няколко други клуба.

27-годишният опорен халф е един от хърватските играчи, които впечатляват с играта си във Франция. Логично интересът към него е голям, а по всичко личи, че Фиорентина ще трябва да му търси заместник за следващия сезон.

„Милан им още 2 години по договора си с Фиорентина, така че решението дали той ще остане или не зависи изцяло от клуба“, каза агентът му Дея Йоксимович. „Не бързаме за никъде, а неговата цена със сигурност няма да се смъкне до следващия месец. Въпреки това на 90 процента е сигурно, че няма да подпишем нов договор с Фиорентина.“

„Основната причина за това, е че Милан иска да играе в Шампионската лига. Има няколко клуба, които показват интерес и предлагат финансови условия, които са далеч по-предизвикателни и солидни в сравнение с тези на Фиорентина. Нека да видим как ще се развият събитията“, добави Йоксимович.