Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо увери феновете, че отборът ще се подсили с „наистина добри и важни“ футболисти, които ще направят още по-конкурентен.

Босът на „дюшекчиите“ опитва да успокои страстите след продажбите на Арда Туран, Марио Манджукич и Жоао Миранда. Парите от сделките ще бъдат вложени в преследването на набелязаните футболисти, а целта пред столичани е една – поредният силен сезон.

„Всички знаем, че нови попълнения не се взимат само през тези месеци, а почти през целия сезон. Нашите хора работят през цялата година, за да подсилят състава ни преди идния сезон“, каза Сересо.

„Има много футболисти, с които можем да подпишем, но при някои сме по-близо, отколкото при други. Продължаваме да работим и да градим добър отбор, който да бъде конкурентен и да се бори за всеки трофей, който приляга на Атлетико.“

„След като спечелихме титлата в Ла Лига, пак някои играчи си тръгнаха, но на техните места дойдоха други, които се представиха много силно. В момента не виждам проблем, който да ме тревожи“, добави Сересо.