Барселона е единственият отбор, който е изпратил оферта на Ювентус за Пол Погба, разкрива журналистът Танкреди Палмери, който работи за „Gazzetta dello Sport“ и „CNN“.

Палмери твърди, че в канцеларията на Ювентус е постъпила оферта от Барселона на стойност 80 милиона евро.

Освен това от каталунския клуб са готови да преотстъпят Погба на Ювентус до 1 януари, но „бианконерите“ да не могат да го картотекират за Шампионска лига.

Сериозен проблем към момента изглеждат финансовите претенции на Погба. Френският футболист иска да получава заплата от 12 милиона евро на сезон, което ще го направи втория най-добре платен играч в клуба, но от Барселона към момента не са съгласни да удовлетворят тези изисквания на играча.

Спортният директор на Барселона Ариедо Брайда продължава да води преговори с агента на футболиста – Мино Райола, както и със спортния директор на Ювентус Джузепе Марота.

Барселона проявява много сериозен интерес към френския футболист и Брайда е натоварен със задачата да осъществи неговото привличане в отбора.

Не е изключено в новата оферта на Барселона да влязат някои футболисти като Мартин Монтоя, Педро Родригес, Алекс Сонг и юношата на клуба Адама Траоре.

През октомври миналата година Погба официално сложи подпис върху новия си договор с Ювентус, който е до юни 2019 година.