Отзиви след победата на Атлетико Мадрид с 1:0 над Ювентус в мач от група "А" на Шампионската лига по футбол.

"Страхотно! Играхме отново срещу голям отбор и мачът беше пълен с малки детайли, които в крайна сметка ние решихме в наша полза. Трябваше да 
спечелим този мач и ние го направихме. Арда Туран е специален футболист в нашата схема, както и Хуанфран, които центрира топката по чудесен начин за гола. Да, Манджукич пропусна, но Арда го покри. Тези неща не са плод на случайност, а на тренировки", заяви наставникът на Атлетико Диего Симеоне. 

"Понякога Арда се губи, когато играе в свободна роля, но неговата сила е в тактиката. Той е много добър, когато има фиксирана роля на терена. Освен това, Арда създава много пространства за бековете", допълни той.

"Подходихме правилно към този мач. Искахме да победим, но пропуснахме няколко важни паса при отлични възможности за контраатака. Съжаляваме за тази загуба, но групата все още е широко открита за атака към първите места и нищо не се е променило за нас", заяви треньорът на Юве Масимилиано Алегри.

"Мачът беше много труден, а двата отбора играха силно тактически. Съперниците ни накараха да се борим здраво, а и не получихме много шансове за гол", коментира след мача нападателят на Юве Фернандо Йоренте./БТА