Партизан гостува в сряда на Лудогорец за своя 206-ти мач от европейските клубни турнири, в третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Старши треньорът на "черно-белите" от Белград Марко Николич обяви, че за неговия отбор това не е мач на живот и смърт, но момчетата му са готови, пределно мотивирани и гладни за успехи.

"Лудогорец е шампион на България през последните три години, има запазено място в Европа и силен чуждестранен легион. Това е богат клуб, но ние искаме да покажем, че финансовите фактори не играят на терена. Те имат пари, но ние сме гладни за победа и това е нашата сила," заяви Николич пред медиите в Сърбия.

"Гледахме няколко от последните мачове на Лудогорец, и те като всеки друг отбор си имат своите слаби места, добре сме запознати с тях и знаем какво да очакваме. Въпреки че няма да е мач на живот и смърт, ще е една велика за Партизан среща. Играем в най-силния турнир в света, и би трябвало да сме наясно с това," добави още наставникът.

Освен контузения Данило Пантич, всички други футболисти на Николич са здрави и готови за мача.

"Искам гладът за победи да се пренесе на терена и да се борим за всеки сантиметър терен. И този мач ще е съвсем различен от миналогодишните," завърши Марко Николич.