Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че ако отборът не се класира за финала в Шампионската лига, ще бъде провал.

„Ще бъде голям провал, ако не се класираме за финала на Шампионската лига. Намираме се в добър момент и искам да елиминираме Манчестър Сити. Предстои ни много труден мач“, коментира Зидан.

„Реваншът ще бъде много по-труден, защото не успяхме да вкараме гол в първата среща. Ще се надяваме да реализираме бърз гол на „Сантиаго Бернабеу“. Това ще бъде една от основните ни цели. Не очаквам двубоят да се развие, както срещата срещу Волфсбург. Няма да може да вкараме два или три гола в рамките на 15 минути. Ще ни бъде трудно от 1 до 90 минута“, добави французинът.

„Във футбола не съществуват чудеса. Раниери направи феноменален сезон. Свърши огромна работа заедно със своите футболисти. Аз съм много щастлив за него. Раниери заслужаваше този успех“, продължи треньорът на Реал Мадрид.

„Искам през всички 90 минути в реванша да играе, както през второто полувреме на „Етихад“. Трябва да пресираме високо и да се опитваме максимално бързо да отнемаме топката.“

„Отношенията ми с Кристиано са чудесни. За мен е много важно всеки един футболист да може свободно да разговаря с мен. Агуеро е фундаментален футболист за Сити. Той е много добър. Гледах загубата на Манчестър Сити от Саутхемптън, но утрешният мач ще бъде коренно различен. Де Брюин играе много добре. Няма друго мнение за този играч. Той се представя много силно и трябва да внимаваме много с него“, каза още Зинедин Зидан.