Старши треньорът на Рома Руди Гарсия отказа да говори за Мехди Бенатиа преди двубоя срещу Байерн Мюнхен от Шампионската лига.

„Бенатиа вече не е в Рома. Аз говоря само за наши футболисти. Той не ме вълнува. Нашата цел е да разочароваме букмейкърите и да спечелим групата“, сподели Гарсия.

„Ние сме аутсайдери и ние го знаем. Направихме два мача на добро ниво, но трябва да продължим. Ролята на аутсайдер ни харесва и ще продължим така. Нашата единствена цел е да опровергаваме прогнозите, които ни елиминираха след тегленето на жребия. Ние вече искаме да преминем първата фаза. Но утре, след мача, ние ще знаем, че сме на половината на мачовете. Байерн е най-мощният икономически клуб в света, има големи играчи и печели почти през цялото време, но той не е победил предварително. Всичко може да се случи и това е хубавото във футбола“, добави френският специалист.

„Аз винаги съм казвал, че ние сме Рома и че уважаваме съперниците си, но не се плашим от никого. Утре срещу нас ще има един голям отбор и големи играчи и ние сме гладни. Очаквам с голяма радост да видя пълен един "Олимпико". Ние искаме да направим един голям мач пред 70 000 тифози“, каза още Руди Гарсия.