Бившият играч на Локомотив София Даниел Богданович изрази радостта си от завръщането си в България, този път с националния тим на Малта.

32-годишният футболист игра в Локомотив през сезон 2008/2009, след което направи кариера в Англия. В София той е със съотборниците си от Малта - утре те ще излязат срещу България в световна квалификация на стадион "Васил Левски".

"Чувствам се много добре, като вкъщи. Имам много приятели тук", започна директно на български офанзивният играч. "Ще видим какво ще стане в петък."

Той продължи на английски:"Мисля, че България е силен състав. Предстои ни труден мач. Но това е футбол и всичко е възможно, в 90 минути. Ние имаме своите шансове."

"Ще играем на затворени врати, което е по-добре за нас, отколкото да има 10-20 000 фенове на стадиона, подкрепящи другия отбор. За мен нещата са 50:50. Винаги когато съм играл на този стадион, теренът е бил в отлично състояние", каза още Богданович. "България е фаворит. Атмосферните условия са добри за нас. Играл съм тук и преди четири години, и теренът винаги е бил в перфектно състояние."