След неудачите в Серия А, Наполи показа колебание и в европейските турнири. Италианците паднаха с 0:2 при гостуването си на швейцарския Йънг Бойс и сдадоха върха в своята група. 

В герои за домакините се превърнаха бившата звезда на ПСЖ Гийом Оро и Леонардо Бертоне, които реализираха двата гола за тима си и донесоха така ценните за него три точки в битката за класиране. 

Първата част на мача премина без попадения. В нея играчите на Рафа Бенитес бяха по-активни, но Дрийс Мертенс и Джонатан де Гузман не бяха точни. Гийом Оро пък не спираше да тормози защитата на неаполитанците, но на два пъти не беше точен. 

Щастието на французина обаче се усмихна в 52-та минута. Яя Кубо го намери по перфектен начин около точката на дузпата и нападателят с прецизен шут не остави шансове на стража на Наполи, откривайки резултата. 

Италианците се хвърлиха в търсене на изравняването и в крайна сметка стигнаха до него. В 80-та минута Хосе Кайехон вкара топката в мрежата, но се оказа, че е бил в засада и реферът отмени попадението му. 

До края все пак падна още един гол, но той отново беше в мрежата на неаполитанците. Във втората минута на продължението Леонардо Бертоне сложи точка на спора с втория гол за Йънг Бойс и всичко вече беше ясно. 

Така швейцарците излязоха на върха с шест точки, колкото има и Наполи. Със същия актив е и Спарта Прага, а без точки е словашкият Слован Братислава, така че битката се очертава изключително завързана.