Футболистите на Рома не мислят за титлата в италианското първенство по футбол, а са изцяло концентрирани върху мачовете си кръг след кръг, заяви старши треньорът на столичаните Лучано Спалети. Неговият тим победи с 2:1 Интер в среща от седмия кръг на Серия "А" и се изкачи на трето място при изоставане от пет точки от лидера Ювентус.

"Мачът с Интер беше много труден. Те създадоха няколко много добри положения пред нашата врата и си пролича, че ни предстои да свършим още много работа. На първо време трябва да се научим как да контролираме мача, когато водим. Скудетото? Не мислим за титла и сме съсредоточени просто върху следващия мач", каза той.

Рома спечели срещата с Интер, след като Евер Банега изравни за "нерадзурите" в 72-та минута, но само четири по-късно Константинос Манолас вкара победния гол. Първото попадение пък падна още в петата минута, когато точен беше Един Джеко. "Радвам се, че помогнах на моя отбор и спечелихме тази много важна победа. Моята задача обаче не е само да вкарвам голове, а и да създавам положения. Може би това беше най-добрият ми двубой с екипа на Рома и се надявам да запазя добрата си форма", каза босненецът.