Играчите на Ювентус са разгневили сериозно своя президент Андреа Аниели с поражението си (0:1) от Олимпиакос в Шампионската лига.

„Бианконерите“ загубиха в Атина, като Пайтим Касами реализира единствения гол, а вратарят на домакините Роберто Хименес направи серия от чудесни спасявания, за да донесе втората поред загуба на италианците в група А.

Неприятният резултат никак не се понравил на Аниели, който може и да санкционира отбора. Според медиите в Торино той е подчертал пред треньорския щаб, че „старата госпожа“ трябва задължителни да се класира за 1/8-финалите в Шампионската лига както за да защити престижа си, така и за да избегне финансови сътресения. Аниели надълго и нашироко е обсъдил развитието на мача със своите директори Джузепе Марота и Фабио Паратичи, като е бил много ядосан от проспаното първо полувреме.

„Искаме да продължим това, което правим в Италия, а също така да сторим, каквото е по силите ни в Европа. Трябва да наваксваме, да се върнем сред 8-те най-добри отбора в Европа“, заявил Аниели.