Парма продължава с отчайващото си представяне от началото на сезона. "Дуковете" претърпяха пета поредна загуба, като сега станаха жертва дори на прекия си конкурент в битката за оцеляване Сасуоло. 

Те отнесоха доста звучен шамар, като на своя "Енио Тардини" бяха отнесени с 1:3 от скромния си съперник. Така домакините остават на дъното и няма индикации, че скоро ще се измъкнат от там. 

Играчите на Сасуоло нанесоха съкрушителен удар още в началото на мача. Между 20-та и 23-та минути те нанизаха два гола. Първо Серджо Флокари се разписа, завършвайки страхотно центриране на Сафир Тайдер. 

Във втората ситуация прекрасно центриране завърши с удар на Франческо Ачерби. Той стреля слабо, но вратарят на домакините не се намеси особено добре и топката за втори път спря в мрежата му. 

Антонио Касано пропусна да намали преди почивката, а Сафир Тайдер не успя да направи преднината на тима си класическа точно преди последния съдийски сигнал на първата част. 

Малко след подновяването на играта обаче това се случи. Най-добрият за Сасуоло Сафир Тайдер успя да се запише и сред голмайсторите, след като с прекрасен силен шут не остави шансове на вратаря. 

До края играчите на Парма имаха време само да направят загубата си по-почетна. Това стана в 78-та минута, когато звездата Антонио Касано с удар от наказателното поле най-после преодоля стража на Сасуоло и оформи крайното 1:3. 

След този развой "дуковете" останаха на дъното със скромните четири точки, докато съперникът им, макар и преди изиграването на останалите мачове от кръга в Серия А, изплува над чертата на изпадащите и вече има осем точки в актива си.