Наставникът на Интер Роберто Манчини беше бесен на съдията на градското дерби с Милан. Двубоят завърши 0:0, "нерадзурите" бяха далеч по-добрият отбор, но според специалиста, реферът е повлиял, не отсъждайки дузпа за тима му. 

Той визира ситуацията, при която Лука Антонели игра с ръка в наказателното поле и при която съдийската бригада не видя нищо нередно. Този случай предизвика бурното недоволство на Манчини.

"Дузпа! Чиста дузпа! Не ни дадоха стопроцентова дузпа! Миналата седмица как съдиите видяха умисъл в действията на Фреди Гуарин в нашето наказателно поле, а сега при същата ситуация нямаше нищо такова?"

"Не съм се оплаквал 20 мача, откакто се върнах в Италия, но в последните мачове виждам неща срещу нас. За да видите, че съм честен, не протестирам срещу отменения ни гол, защото там се видя, че има нарушение на Родриго Паласио."

"Надявам се всичките тези грешки, лош късмет, неправилно дадени и неотсъдени в наша полза дузпи да се променят през следващия сезон. Все пак тази кампания дойдох през ноември и е нормално още да се запознавам с качествата на този състав."

"Колкото до Милан, те се бяха прибрали в защита и чакаха на контри. Имаха много късмет в някои ситуации и определено могат да са доволни от равенството срещу нас", сподели Манчини след края на двубоя.