Нападателят Антонио Касано бе оставен извън групата за двубоя срещу Ювентус от последния кръг на Серия А. Това само увеличи подозренията, че футболистът е бил дисциплинарно уволнен, мака от клуба да обявяват, че отсъствието му се дължи на гастроентерит.

На Апенините всички медии пишат, че след позорната загуба с 0:3 от Дженоа в градското дерби миналия уикенд ексцентричният голаджия е влязъл в сериозен конфликт с клубния адвокат, който е изключително близък с боса Масимо Фереро.

Заради грозна свада Сампдория уволни Касано

На днешната пресконференция преди срещата с Юве треньорът Винченцо Монтела бе запитан дали наистина стомашно разстройство стои зад липсата на Касано сред избраниците му. „Защо да не е вярно? Касано тренира цяла седмица, както го прави през целия сезон. Днес не го видях, но знам, че докторът ни го посети снощи, понеже Антонио не се чувстваше добре“, коментира Монтела.

„Повтарям, само вчера Касано тренира с резервите. Не виждам защо причината за отсъствието му да бъде различна от това, което ми каза докторът“, добави наставникът.