Наставникът на Милан Филипо Индзаги не остана особено щастлив от представянето на тима му в контролата с Манчестър Сити. "Росонерите" паднаха с 1:5, като бяха пометени за кратко време от "гражданите". 

40-годишният нов треньор на тима е ядосан, но най-вече на себе си, защото не е успял да накара играчите си да покажат това, което е искал от тях. Според него трябва доста работа до началото на сезона, за да се изчисти представянето на "червено-черните". 

"Всеки видя, че не се представихме добре и че трябва да се подобрим в прекалено много аспекти. Идваме след тежък сезон, в който завършихме осми, предстои ни сериозна подготовка. Имаме изключително много работа за вършене."

"Ядосан съм, но най-много на себе си. Ясно е, че ако се представяме така, вината е моя и на щаба ми и ще трябва да си понесем отговорността за това. Но обещавам на феновете, че ще се променим."

"Трябва да инкасираме по-малко голове. Трябва да сме по-нагли, по-гадни, когато задържаме топката. Само така ще покажем самочувствието, че сме Милан", сподели Индзаги след мача.