Италианският гранд Интер стана поредният клуб, който се нареди на опашката за подписа на звездата на Барселона Педро Родригес. Според вестниците в Италия, "нерадзурите" ще отправят оферта за нападателя през лятото. 

Испанският национал вече обяви, че не е сигурен дали ще продължи кариерата си при каталунците, защото трудно може да се пребори за титулярно място с триото Лео Меси-Неймар-Луис Суарес. 

Това предизвика интереса на редица водещи отбори на Стария континент. Сред тях са Манчестър Юнайтед, Челси, Ювентус, а сега към тях се присъедини и Интер. Разговорите за бъдещето му ще започнат след края на сезона. 

В същото време, ако от Барса искат да вземат някаква сума за правата на играча, който скоро ще навърши 28 години, трябва да действат незабавно. Педро има договор с клуба до края на юни 2016 г. 

Така, ако не се разделят с него през лятото, рискуват да го изпуснат без пари. Самият играч засега не дава индикации, че иска да удължи контракта си с каталунците и това може да наложи продажбата му в следващите месеци.