Фиорентина се запъна и няма да прави отстъпки за продажбата на голямата си звезда Хуан Куадрадо. Това заяви силният човек в спортно-технически план при "виолетовите" Винченцо Монтела. 

Колумбиецът е обект на интереса на Челси. Лондончани обаче се мръщят на високата му цена. Тя е фиксирана в договора му и на практика е клауза за разтрогването му, която е в размер на 35 млн. евро.

"Ситуацията около Куадрадо е повече от ясна. Той има фиксирана клауза в контракта си и ние нямаме никакво намерение да отстъпваме от нея. Ако някой клуб иска да го вземе, идва, плаща и това е. Разбира се, и самият той трябва да го желае."

"Ако се касае до мен, той не се продава. Но трябва да почакам до края на януари, защото клаузата му изтича тогава и той става непродаваем. Щом има клуб, който го иска, да плаща и това е. Ние подаръци не правим", сподели Монтела. 

Куадрадо направи много силно Световно първенство и беше в трансферните планове дори на Манчестър Юнайтед през лятото. "Червените дяволи" обаче също не пожелаха да платят цената му и така колумбиецът остана във Фиорентина.