Сезонът в Серия А ще приключи в пълен състав на отборите. Застрашеният от изхвърляне тим на Парма ще доиграе кампанията, след като бяха намерени средства за оцеляването му поне до края на кампанията. 

На заседание на Футболната лига на Италия беше решено, че парите от глоби през сезона до момента, ще бъдат дадени на "дуковете". Те са в размер на около 5 млн. евро, които ще са достатъчни за довършване на сезона. 

Има малко условие за тези пари обаче. Те ще бъдат преведени на клуба, ако на 19 март той бъде обявен в несъстоятелност. Тогава има заседание на съда по делото срещу Парма и се очаква клубът да бъде обявен във фалит и със съдбата му да се разпореждат администратори. 

Точно главният от тях ще получи сумата от Футболната лига и условието ще е да ги разпредели между играчите, като им бъдат изплатени някои стари задължения и се покрият разноските до началото на юни, когато приключва сезонът. 

Все още обаче не е ясно дали самите играчи на Парма ще се съгласят на това. Те настояват за дълготрайно разрешаване на финансовите проблеми на клуба и покриване на задълженията и към служителите, а не само към тях. 

Ако те откажат да играят до края на сезона, клубът директно ще бъде закрит и пратен в аматьорските дивизии, а до края на сезона съперниците му ще получават служебни победи. Иначе дълговете на Парма са огромни - 190 млн. евро.