Живата легенда на Удинезе Антонио ди Натале изживява втора младост. След като беше обявил през лятото, че спира с футбола, той преосмисли решението си и сега не спира да къса мрежите на противниците в Серия А. 

Ветеранът вече има 200 гола на сметката си, което го нарежда на седмата позиция във вечната ранглиста на голмайсторите в италианския футбол. Той е и едва вторият действащ играч, който е минал тази граница. Другият е Франческо Тоти. 

"Това е едно постижение, с което определено ще мога да се хваля на внуците си. Но сега имам и други цели. Искам да задмина Роберто Баджо (бел. авт. легендата е с 205 гола) и като го видях наскоро в Коверчано му го казах."

"Казах му, че когато един ден го направя, ще вдигна голям купон и ще го поканя. Вероятно ще се забавляваме тук в Удине. Надявам се още тази година да успея и като го направя, ще мисля дали да продължа още един сезон."

"Ще видим какво ще се случва, но е ясно, че няма да играя още дълго. Целта ми е след това да стана треньор на Удинезе един ден. Нека се развиват младите, скоро ще им отстъпя място", сподели Тото ди Натале.