Облаците над Парма стават все по-гъсти и по всичко изглежда, че клубът ще бъде закрит в най-скоро време. Играчите очакват пари от президента Джампиетро Манети, но той самият няма пукната пара и не може да се погрижи дори за собствените си финанси. 

Според вестник "Кориере дело Спорт", личният автомобил на бизнесмена е бил конфискуван от властите. Причината е, че не е успял да плати глобите си за неправилно паркиране и превишена скорост. 

А сумата за човек, който притежава футболен клуб, не би трябвало да е чак толкова голяма. Манети не е успял да намери 1900 евро, за да покрие санкциите си и затова е останал и без кола. 

От него се очаква да намери отнякъде пари, за да плати заплатите на играчите на Парма от началото на сезона досега. Крайният срок е 6 март, но по всичко личи, че плащания няма да има и "дуковете" отиват към закриване. 

Затова вчера Манети е имал и други главоболия. Той е бил атакуван от фенове в центъра на града и се е наложило да бъде прибран с полицейска кола до дома си, защото е рискувал да отнесе здрав бой.