Добри новини за феновете на Ювентус се очакват днес. Хегемонът в Италия ще удължи договорите на три от основните си фигури днес следобед, пише авторитетният вестник "Гадзета дело Спорт". 

Тази сутрин през офисите на "старата госпожа" са минали наставникът Масимилиано Алегри и футболистите Клаудио Маркизио и Леонардо Бонучи. Там те са преговаряли за контрактите си и са постигнали договорка с шефовете. 

Очаква се новините да бъдат обявени или по-късно днес, или най-късно във вторник. Но пречки за удължаването на престоя им при "бианконерите" няма абсолютно никакви и подписите са формалност. 

Алегри ще преподпише до 2017 г. и ще получава заплата от 3.5 млн. евро, с милион повече от досегашната му. Бонучи ще прибави още две години към договора си, който е до 2017 г. и ще увеличи възнаграждението си до 4 млн. годишно. 

Всъщност, единствено около него все още има някакви въпросителни, защото от клуба се чудят дали да му предложат удължаване на престоя до 2018 или до 2019 г. Но в крайна сметка се очаква да има яснота скоро. 

Клаудио Маркизио пък дори вече е подписал контракта си и още в 19:00 часа днес ще застане пред медиите, за да говори по темата. Той ще остане в Торино до 2019 г. срещу 3.6 млн. евро на сезон до тогава.