Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е категоричен, че отборът не се намира в криза.

„Започнахме слабо мача още от първата минута. През първото полувреме оставихме съперника да играе. През втората част играхме значително по-добре. Ранният гол, който допуснахме повлия на развитието на мача. Искам да виждам играчите по начина, по който се представиха през второто полувреме“, коментира Зидан.

„Не се намираме в криза. Намираме се през месец октомври. Имаме четири равенства, от които три са в Ла Лига. Единственото нещо, което трябва да правим е да работим усилено. Трябва да играем с по-голяма интензивност“, добави Зизу.

„Когато допуснеш гол от такъв съперник, който се защитава много силно, става изключително трудно на терена. Не мога да си обясня, защо не реагирахме до края на първото полувреме. Това е така. Хамес получи контузия по време на загрявката и трябваше да търсим решение на ситуацията. Вярвам в качествата на този отбор“, продължи наставникът на Реал Мадрид.

„Със сигурност не се намираме в добър момент. Това е един много лош резултат за нас. Не е обаче най-лошия ми период, защото загубих дербито от Атлетико, а след това записах две равенства. Имаме десет дни, в които трябва да работим с футболистите, които ще останат при нас, за да сме в топ форма за предстоящите мачове.“

„Варан и Бензема получиха леки травми. Бензема имаше проблем с коляното. Не мога да кажа нищо повече. Ще изчакаме да видим какво ще покаже резонанса. Варан има проблем с мускула. Надявам се, че ще се възстанови бързо“, каза още Зинедин Зидан.