Завръщането на Алваро Мората в Реал Мадрид може да се окаже доста за кратко. След двугодишен престой в Ювентус и страхотни изяви с черно-белия екип, мадридчани се възползваха от клаузата си да го откупят обратно, но може да го продадат още само след три месеца. 

Според вестник "ТутоСпорт", испанецът сам ще поиска да бъде продаден, защото не му се седи резерва, макар и на "Сантяго Бернабеу". А именно това го очаква, след като на терена се завърнат без повече здравословни проблеми Гарет Бейл, Кристиано Роналдо и Карим Бензема. 

Мората е играл във всички мачове до момента на "белите", но това се дължи на поредицата проблеми на титулярното трио в атака. Той е бил категоричен, че ако се заседи на пейката, категорично ще поиска да бъде продаден. А интересът към него е повече от огромен. 

Челси и Арсенал са готови веднага да платят всякаква цена, която от Реал му поставят. От Ювентус също няма да се замислят да платят исканата сума за него, стига само президентът на Реал Флорентино Перес да се навие да продаде 26-годишния нападател.