Реал Мадрид все още мечтае за титлата на Испания, но лошото за "белите" е, че не всичко зависи от тях. За да станат шампиони, те се нуждаят от помощ от Гранада, който в последния кръг трябва да не загуби от Барселона като домакин. 

Проблемът в случая е, че Гранада на практика не играе за нищо, защото вече си осигури спасението. Но резервният вратар на тима Иван Келава разкри, че играчите не биха отказали бонуси от "Сантяго Бернабеу", за да се хвърлят здраво. 

Такава практика е често използвана в Испания, като дори Барселона на два пъти е отнемал по подобен начин през миналото столетие титлата от вечния си съперник. А сега изглежда и Реал ще трябва да прибегне до тази тактика, особено като се има предвид, че в Гранада са запразнили. 

"Честно да ви кажа, тази седмица не сме тренирали особено много и особено добре. След края на предишния мач се отдадохме на големи празненства за спасението си и сега настроението е приповдигнато."

"Но чух от съотборниците си, че в Испания е разпространена практика да се раздават бонуси на даден отбор от трети клуб. Така че очаквам Реал да ни стимулират с бонуси да скочим на Барселона", сподели хърватският вратар на Гранада. 

Интересното е, че въпросният Иван Келава беше на вратата на Динамо Загреб в първите европейски мачове на Лудогорец и тогава участва в огромната драма, при която разградчани бяха изхвърлени от Шампионската лига през 2012 г.