Треньорът на Барселона Херардо Мартино заяви, че е обезпокоен от случката с Лионел Меси по време на приятелския мач между Румъния и Аржентина. Звездата на каталунците бе уловен от камерите да повръща на терена, а това не се случва за първи път.

Логично наставникът на Барса бе притеснен от кадрите и разкри, че нападателят дори е ходил на прегледи при специалисти. „Говорих с него и той ми изглеждаше добре. Дори ми каза, че е ходил при специалисти. Повръщането не е нормално, но няма да окаже влияние върху представянето му на терена“, каза Мартино.

В следващия кръг на Ла Лига шампионите гостуват на Валядолид и треньорът планира промени в състава. „Ще направя известен брой ротации, но те не са повлияни от предстоящия мач срещу Манчестър Сити. Шампионската лига е важна, но ние не даваме приоритет на една пред друга надпревара. Валядолид се намира в долната половина на таблицата и има за какво да се бори. Най-важното за нас е да останем концентрирани, за да изиграем добър мач и да победим.“

Мартино не пропусна да коментира и напускането на Карлес Пуйол. „Той е незаменим играч, макар и аз да съм най-малко квалифицираният човек да говори по този въпрос. През тези 8 месеца обаче той бе много важна част от отбора. От време на време клубът бива напускан от различни играчи. Никой не може да отрече неговият принос“, каза още аржентинският тактик.