Испанският гранд Реал Мадрид ще се пробва да се подсили с голямата звезда на Челси Еден Азар. Новината е на вестник "Дейли Стар", според който "белите" са готови да извадят около 80 млн. евро за белгиеца. 

Колкото и да е изкусителна тази оферта обаче има един фактор, който със сигурност ще попречи на сделката. Това е мениджърът на "сините" Жозе Моуриньо, който вече обяви, че няма никакво намерение да се разделя с играча. 

Още повече, че Специалния не е в особено добри отношения с президента на "кралския клуб" Флорентино Перес след периода им на работа на "Сантяго Бернабеу" преди малко повече от година и половина. 

Азар е обвързан с Челси до лятото на 2017 г. Моу обаче вече обяви, че до края на този сезон ще започнат преговори за удължаването му и подобряване на финансовите условия за 23-годишния белгиец. 

Атакуващият футболист дойде на "Стамфорд Бридж" през 2012 г. от Лил и веднага се утвърди като водещата фигура. Той изигра 138 мача със синия екип, в които наниза и 40 гола и е изключително важен в схемата на Моуриньо.