Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е категоричен, че Кристиано Роналдо единствен заслужава „Златната топка“.

„Очаквам много труден мач срещу Алавес. Те нямат загуба като домакини и са един феноменален отбор. Наясно сме с трудността на мача. Трябва да сме изключително концентрирани. Всеки един мач се различава. Важно е да запазим това ниво на представяне до края на сезона“, коментира Зидан.

„Не мога да кажа нищо ново относно състоянието на Рамос и Каземиро. Рамос започна да тича само от два дни. Той се нуждае от още много време. Същото важи и за Каземиро“, добави Зизу.

„Аз много добре знам как функционира Роналдо. Той винаги се представя на изключително високо ниво. Стреми се да дава най-доброто от себе си. Не винаги му се отдава да вкарва, но винаги е изключителен. Той доказа своята висока класа на Европейското първенство във Франция. Той не е само индивидуален играч. Именно на Евро 2016 видяхме как той играе за отбора. Кристиано единствен заслужава „Златната топка“.

„Вярвам много в качествата на Лукас Васкес. Той заслужи новия си договор с представянето не само от началото на сезона.“

„Нормално е Кристиано да иска да вкарва постоянно голове. Не трябва да бъде подлаган на критика толкова остро. Не се притеснявам, че отборът получава много голове. Трябва да се подобряваме в тези аспекти. Играем 90 минути и е възможно да допуснем голове. За нас е най-важно да победим, дори с един гол разлика“, каза още Зинедин Зидан.