Старши треньорът на Барселона Луис Енрике заяви, че Лионел Меси може да повтори гола си от мача срещу Атлетик Билбао срещу всеки един отбор.

„Нямам никакво съмнение, че Меси може да повтори гола си от мача срещу Атлетик Билбао срещу всеки един отбор“, коментира Енрике.

„Ювентус направи забележителен сезон“, добави треньорът на каталунците.

„За финала ние ще се готвим така, както и за другите мачове. За повечето наши футболисти това не е първият финал. Както винаги ще се постараем да държим топката. Трябва да извличаме максимума от тези моменти, когато притежаваме топката. Ще се постараем да пресираме в тези моменти, когато топката е в съперника“, продължи наставникът на Барселона.

„Ние играхме с шампионите на Англия, Франция и Германия, така че вече имаме опит от борба с висококласни отбори. Какво ме безпокои в Юве? Всичко! Те имат футболисти, които могат да определят хода на мача. Аз бих искал Андреа Пирло да не влияе много на играта, защото знам на какво е способен той. Те имат отлични защитници, които могат бързо да подават топката напред. Това може да прави и Джанлуиджи Буфон. Алваро Мората усили играта на торинци, той има хубаво чувство към гола. А Карлос Тевес е играч от екстра-класа", каза още Луис Енрике.