Звездата на Барселона Лионел Меси се възстанови от травмата на подколянното сухожилие. Това означава, че аржентинският нападател ще може да помогне на своя отбор при гостуването на Малага от 21-ия кръг на испанското футболно първенство.

Луис Суарес също се завръща в състава на Барселона, след като пропусна двубоя за Купата на Краля срещу Атлетик Билбао заради наказание.

За сметка на това срещу Малага няма да играе Неймар, който не попадна в състава на Луис Енрике за гостуването на „Ла Росаледа“. Бразилецът има мускулна болка в левия крак и не тръгна със съотборниците си за Малага.

Жерар Пике пропуска гостуването на Малага заради наказание, а Жорди Алба продължава да се възстановява.

За сметка на това Жереми Матийо се възстанови от травмата и попадна сред избраниците на Луис Енрике, както и Алеиш Видал, който пропусна заниманието на каталунците в четвъртък заради силни болки.

Групата на Барселона: Клаудио Браво, Марк-Андре тер Стеген, Иван Ракитич, Серхио Бускетс, Даниел Алвеш, Арда Туран, Андрес Иниеста, Луис Суарес, Лионел Меси, Хавиер Масчерано, Марк Бартра, Мунир Ел Хадади, Сандро Рамирес, Серхи Роберто, Адриано, Алеиш Видал, Томас Вермален, Жереми Матийо.

 

Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS