Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори по различни теми преди сблъсъка с Атлетик Билбао на "Сан Мамес". Той обсъди както и настоящото състояние на отбора си, така и критиките съм себе си, и личното си отношение към нещата.

"Винаги съм усещал подкрепата на ръководството. Имам и достатъчно опит, което ми помага да се справя, когато шефовете настояват да съм по-твърд. Откакто имаме проблеми, че е заради липсата на твърдост. Е, надали е така, защото мекият ми подход ми спечели три Шампионски лиги," обясни Анчелоти.

"Това бе просто една нормална седмица, тренираме както обикновено за мача утре. Свикнал съм с критиките. Няма да е нито първата, нито последната седмица, в която съм бил критикуван. Това няма да промени по никакъв начин нито поведението ми, нито ще повлияе на увереността ми," добави наставникът.

Той бе категоричен, че изпълнителите на преките свободни удари остават същите - Кристиано Роналдо от ляво, и Гарет Бейл от дясно.

"Лука Модрич не е в състава. Той ще играе срещу Шалке. Съмнявам се обаче за Ияраменди, Лукаш и Кедира," добави за групата Анчелоти. "Хамес Родригес все още не тренира с отбора. Рамос ще се върне в неделя, и ще е на линия за Леванте."