Агентът на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш разказа за отношенията си със суперзвездата на Реал Мадрид, и обяви, че е най-вероятно португалецът да остане в "кралския" клуб до края на кариерата си.

"Запознахме се, когато бях на 15, и оттогава до ден-днешен говорим почни всеки ден. Когато съм в Мадрид, сме заедно почти непрекъснато. Отношенията ни са приятелски," заяви Мендеш в интервю за Globoesporte.

"Мисля, че ще приключи кариерата си в Мадрид. Той е щастлив там и все още има много да даде на клуба." Дали може да напусне, когато стори всичко, и спечели всичко в Реал? "С цялото ми уважение към легенди като Раул и Ди Стефано, не могат да се сравняват с Роналдо. Той е най-великият спортист на всички времена, и мисля, че никога няма да се намери друг като Кристиано Роналдо, невъзможно е," продължи Мендеш.

"Ако е здрав, и нищо не се случи, съм убеден, че той ще остане най-добрият в света за дълго. Освен ако няма физически проблеми, той ще е най-великият на всички времена," каза още агентът.

"Неймар не е Кристиано, но има страхотна класа, и със сигурност в следващите години ще е сред най-добрите в света. За съжаление, няма късмет, да играе в едно време с Кристиано," завърши Жорже Мендеш.