Старши треньорът на Монако Леонардо Жардим се изказа ласкаво за звездата си Димитър Бербатов, както и за другите си водещи играчи, на които ще разчита за добро представяне в мача с Байер Леверкузен от Шампионската лига. 

Той не е притеснен от продажбите на звездите Хамес Родригес, Емануел Ривиер и Радамел Фалкао, защото си има звезди с достатъчно опит, сред които е привлеченият през януари българин. 

"Проектът "Монако" претърпя лека промяна, но мен това не ме притеснява. Имам достатъчно класни млади играчи, които могат да бъдат поведени от опитните ни звезди. Разполагам с големи играчи като Димитър Бербатов, Жереми Тулалан, Рикардо Карвальо и Жоао Моутиньо, които да допринесат с класата си за развитието", сподели Жардим. 

"Монегаските" се представят трагично от началото на сезона във Франция и са спечелили само четири точки, въпреки че очакванията към тях бяха огромни. След дългото отсъствие от Шампионската лига обаче, треньорът не вижда зависимост между двете надпревари. 

"Наистина се представяме малко под очакванията ни в първенството. Но не сме се отказали от постигането на целите си в Лига 1. А Шампионската лига е съвсем различен турнир и двете състезания нямат нищо общо. Надявам се да се представим много по-добре в Европа", сподели още Жардим.