Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо заяви, че двете големи звезди на тима – Златан Ибрахимович и Тиаго Силва – ще играят във френската столица и през следващия сезон.

Очевидно на „Парк де Пренс“ имат сериозни планове за следващия сезон, след като не разрешиха на наставника Карло Анчелоти да напусне клуба в посока Реал Мадрид. За трансфери на Ибрахимович и Силва се говори от доста време, ала бразилският началник опроверга информациите. „Нито Ибрахимович, нито Тиаго Силва ще напуснат, ако Анчелоти все пак си тръгне“, каза Леонардо.

„Има точно нулев шанс Тиаго Силва да си тръгне. ПСЖ не желае да го продава. Той е важен играч за проекта ни и ще остане тук, без значение какво ще се случи с Анчелоти. Надяваме се Карло да размисли. Напълно разбирам какво е усещането клуб като Реал да те иска, всеки треньор би го обмислил.“

„Анчелоти винаги се е радвал на пълната, безусловна подкрепа на клуба, така че сега ситуацията е предизвикателство за нас. Най-добрият начин да я решим е като седнем и поговорим“, завърши Леонардо.