Българската звезда Димитър Бербатов започна да показва класата си още в четвъртия си мач за ПАОК. Българският нападател на практика поднесе победата на своя тим след като се отличи с гол и решаващо участие при второто попадение за успеха с 2:1 над Атромитос, въпреки че престоя на терена малко повече от половин час. 

Родната звезда започна мача на пейката, но се появи в 58-та минута. Малко по-късно домакините отбелязаха за 1:0, но в 72-та минута Бербо изравни. В края Роберт Мак донесе успеха на тима от Солун след спиране от страна на българина. В Гърция веднага отчетоха това като негова асистенция. 

Мачът вървеше без голове, преди благоевградчанинът да се появи на мястото на Димитриос Константинидис. Но малко след това ПАОК беше полят със студен душ, когато Хавиер Умбидес откри за Атромитос след асистенция на Стефано Наполеони в 63-та минута. 

Бербо обаче показа класа в 72-та минута. Тогава след центриране от корнер топката стигна до него на около 3-4 метра пред голлинията и той без да се забавя я прати в мрежата с удар с бедро за 1:1. 

Битката вървеше към равенство, но отново нападателят блесна, за да донесе трите точки на гранда от Солун. Той спря една топка в наказателното поле и непокритият Роберт Мак нямаше как да сбърка в 90-та минута, за да направи резултата 2:1. 

Така ПАОК събра 10 точки след третата си поредна победа, а откакто Бербо е в тима, той постоянно печели в първенството. Това му отрежда третата позиция след грандовете Олимпиакос и Панатинайкос. 

Атромитос пък е в долната половина на таблицата, като е на десетата позиция с 6 точки и това беше трета поредна загуба за този тим.