Петима играчи са в списъка на ПАОК за гонене след края на сезона, поне ако се вярва на днешната гръцка преса. В него попада и българската звезда Димитър Бербатов, Роберт Мак, Маркос Велидис, Георгиос Цавелас и Мигел Витор. 

Но часове по-късно от клуба категорично опровергаха появилите се информации. От щаба на "черно-белите" обявиха, че всичко това се е публикувало с цел отборът да бъде разконцентриран преди изключително важния мач с Панатаинайкос във вторник вечерта. 

Този двубой трябва да определи последния гръцки участник в квалификациите на Шампионската лига следващия сезон. ПАОК е в по-добрата позиция и дори при равенство срещу атинския гранд, ще играе в най-комерсиалния европейски клубен турнир. 

Решителната битка ще можете да гледате директно в ефира на Diema Sport, както и на нашата платформа Gong Play. Този мач ще започне в 20:15 часа, а Бербатов се очаква да има основна роля в него. 

Българският нападател има договор до края на този месец със солунчани, но в него има опция за удължаването му с още един сезон. Според информациите от Гърция от този следобед, контрактите на всички играчи ще бъдат прегледани и обсъдени след мача с Панатинайкос, а дотогава тази тема не се коментира и никой няма да бъде гонен преди това.