Бившият ас на Барселона Джовани дос Сантос си има сериозни проблеми извън футбола. Мексиканецът в момента е подложен на изнудване от мафиоти в родината си, за да не излезе на бял свят сексзапис на разюздани негови похождения в леглото. 

Според информации от Южна Америка, в записа има някои прекалено горещи изпълнения, без обаче да се уточнява точно какви, затова и футболистът бил склонен да плати искания от него откуп. Сигурната информация до момента е, че запис има, Дос Сантос участва в него и партньорка му е някое от бившите гаджета. 

Все още не се знае името на жената, която участва във видеото. Те са или попизпълнителката Белинда, с която излизаше до преди няколко години, или моделът Еиса Гонсалес, която е бивше завоевание на Кристиано Роналдо и с която мексиканецът имаше интимни отношения съвсем доскоро. 

Въпросният запис е бил пуснат в таен сайт за търгове и неговият нов притежател ще бъде този, който плати най-висока цена. Все още не е ясно дали въпросният търг е приключил. Сега Дос Сантос носи екипа на американския Лос Анджелис Галакси и може да си има проблеми с ръководството, ако видеото види бял свят.