Бившият селекционер на италианския национален отбор Чезаре Прандели може набързо да приключи първата си клубна авантюра след края на Световното първенство. Специалистът е на крачка от уволнението от Галатасарай. 

Според изданието Sportmediaset, до такъв развой може да се стигне след тежкото поражение на "чим бом" в Шампионската лига с 0:4 от Борусия Дортмунд. Всичко зависи от решението на новото ръководство. 

Сегашният президент на истанбулския гранд Унал Айсал сдава поста си в събота. Очаква се първата задача на наследника му е да обсъди работата на Прандели и евентуално да се стигне до смяната му. 

Критиките към италианеца в момента са огромни не само заради поражението от германския тим, а и заради думите му, че турският шампионат е по-важен за Галатасарай от Шампионската лига. Затова и феновете поискаха смяната му. 

Единственото, което държеше Прандели на поста досега е победата над Фенербахче в голямото дерби на страната миналия уикенд. Но след смяната на властта и загубата от Борусия, може да има и друга развръзка за него.