Новият селекционер на бразилския национален отбор Карлос Дунга продължава да налага ограничения на разглезените звезди на "селесао". След като още при пристигането му стана ясно, че новите татуировки и шапките са забранени за избраниците му, сега бяха въведени още ограничения. 

Самият специалист обяви, че вече са забранени чехлите за баня, обеците, малките шапчици и т.н. Дунга обяви още, че се забранява ползването на таблети и мобилни телефони по време на официалните хранения на отбора. 

Сред новите му изисквания влизат още: задължително пеене на химна преди мач, избягване на политически и религиозни коментари след мач, самостоятелно плащане на сметките за телефон по време на лагера с националния отбор, самостоятелно плащане на разходите за личен багаж по летищата и т.н.

"Не съм възложил никакви забрани. Това са просто ограничения и код на поведение, каквито има във всяка една организация. Не виждам защо бразилският национален отбор да няма подобни правила. Просто който не иска да ги спазва, да не се чуди защо не го викам повече", сподели Дунга.