Един от обичаните от публиката бивши играчи на ПАОК се изказа критично към треньорския щаб за отношението му към българската звезда Димитър Бербатов. Според Лукас Карадимос, наставникът на солунския гранд Игор Тудор само е успял да "развенчае" нападателя.

Благоевградчанинът напоследък се появява за кратко в мачовете, а в някои дори остава неизползвана резерва. Това породи остри думи към Тудор и от собственика Иван Савидис, но в хора на критиците се включи и Карадимос.

"Не знам на какво се дължат последните колебливи изяви на ПАОК, но имаме доста проблеми в нападение. И ако трябва да съм честен, просто не мога да си обясня защо е така. Виждаме, че дори един велик футболист като Димитър Бербатов се затруднява."

"Опитва се, но невинаги му се получава. До момента ПАОК успява само да го развенчае и демитологизира. Просто не мога да си обясня как играч като него е пускан за по 15-20 минути и това е проблем на треньора. Той е от играчите, които  могат да предложат много повече на този отбор, но защо това не се случва, не мога да кажа", сподели Карадимос. 

Бившият гръцки футболист игра с екипа на ПАОК между 1999 и 2005 г. и въпреки че има още доста тимове във визитката си, продължава да следи отблизо случващото се в Солун. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS