Шампионът на Националната баскетболна асоциация с Кливланд Кавалиърс – ЛеБрон Джеймс за пореден път демонстрира огромната си привързаност към футболния Ливърпул. Баскетболистът, който притежава акции на мърсисайдци, показа, че няма търпение за американското турне на клуба и предложи да .

В момента „червените“ се готвят за предстоящия сезон, като вече изиграха две проверки с нискоразредните Транмиър (1:0) и Флийтууд Таун (5:0). Преди да отпътуват към САЩ, момчетата на Юрген Клоп ще се изправят срещу Уигън и Хъдърсфийлд. После идват и престижните контроли – на 27 юли те играят срещу Челси, а три дни по-късно в Санта Клара имат мач с Милан. Последният от заплануваните двубои е срещу Рома на 1 август.

„Поздрави на треньора Юрген Клоп и „червените“! Вълнувам се да чуя, че вие момчета се насочвате към западното крайбрежие. Ако ви трябват още хора, аз съм насреща“, написа 31-годишният Джеймс.

Посланието на трикратния шампион на НБА бе придружено с фланелка на Ливърпул, на която освен неговото име бе изписан и номер 6. По принцип с този номер играе централният защитник Деян Ловрен, който обаче прие ситуацията с чувство за хумор. „Ако ЛеБрон ми иска номера, нямам против, той е кралят“, сподели хърватинът.

 

If Lebron wants the number I dont mind, he is the king 💪🏻😀😎

Снимка, публикувана от Dejan Lovren (@dejanlovren06) на