Феновете на Норич чакаха дълго мача за влизане в Премиършип. И тъкмо когато се добраха до финалния плейоф на "Уембли" с Мидълзбро, сигурно са били най-щастливите хора на света. Особено тези, които са си взели билети за срещата. 

Така със сигурност се е чувствал фенът на "канарчетата" Мат Гримър, който купил три пропуска - за себе си и приятелите си. Но радостта му се изпарила в четвъртък заради малкия му домашен любимец - йоркширският териер Фреди. 

41-годишният запалянко сложил билетите на уж недостъпно за четириногия му приятел място и тръгнал за работа. По едно време телефонът му зазвънял, а обаждането било от жена му. Когато вдигнал, Мат не могъл да повярва на ушите си. 

Миниатюрният Фреди буквално накъсал на дребни парчета трите билета, а някои от частиците дори погълнал. Собственикът му уведомил клуба какво се е случило с пропуските му, но от там не могли да ги възстановят. 

Все пак, утешителното за него е, че ръководството обещало да пусне последните 300 билета за двубоя на "Уембли" в понеделник сутринта. А Мат Гримър щял да се ползва с привилегия, за да си купи отново от тях максимум три бройки.