Красавицата Фани Негуеша сподели, че връзката й с Марио Балотели е напълно и окончателно приключила.

В интервю за белгийското списание Nina, Фани признава, че вече дори няма скандали, просто двамата не могат да продължават с връзката си.

"Марио е любовта на живота ми, но всичко приключи. Окончателно. Не сме се карали, няма скандали. Желая му всичко най-хубаво в живота и в кариерата."

Фани продължава с уверения, че не таи никакви лоши чувства спрямо италианския нападател.

Фани Негуеша

източник: instagram.com/fanny.neguesha

"Когато си обичал някого, не можеш просто да го намразиш, защото връзката ви е приключила. Чувствам се предадена, но не защото нещата са тръгнали на зле. Ако той се нуждае от мен, ще му помогна. Като приятел," обяснява Негуеша.

"Марио е първата ми любов. Но се надявам, че някъде ме чака и друга голяма любов. Още съм млада. Искам някой ден да се омъжа и да имам деца," каза още тя.

"Не бях подготвена за напрежението, с което се съпътства животът на футболна половинка, цялото това внимание. Първоначално е забавно, заради вниманието от всички страни. Все едно всички те гледат... Но скоро става досадно ежедневие, трябва непрекъснато да внимаваш какво носиш, как изглеждаш. Изтощително е. Изисква максимални усилия," каза Фани за живота с Марио.

Фани Негуеша

източник: instagram.com/fanny.neguesha

Фани Негуеша

източник: instagram.com/fanny.neguesha