Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер поднесе своите извинения към феновете на клуба, след като днес при успеха с 1:0 над Норич във Висшата лига на „Емиратс“ имаше издигнати много плакати срещу специалиста.

Френският тактик заяви, че негово задължение е да прави феновете щастливи, а щом има такива, които се чувстват разочаровани, значи той е длъжен да поднесе извиненията си.

Недоволството на привържениците се изрази в издигане на банери с надпис „Време е за промяна“, като това се случи на два пъти в мача – в 12-ата минута и в 78-ата (12 преди края на срещата). Това бе техният начин да протестират срещу факта, че вече 12 сезона „топчиите“ не могат да спечелят титлата във Висшата лига.

„Ясно е, че искаш феновете да бъдат доволни. Съжалявам, ако не съм успял да го постигна. Чувствам се раздразнен и разочарован, щом не мога да направя хората щастливи“, коментира Венгер.

„Имам огромен респект към клуба, на който съм дал толкова много. Просто искам хората да бъдат щастливи“, добави наставникът на Арсенал.