Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер отговори на последните критики на Жозе Моуриньо. Португалецът обвини французина, че харчи повече от него, но наставникът на „топчиите“ не пропусна възможността да даде своето мнение по темата.

„Ние харчим когато мислим, че трябва да похарчим и не слушаме прекалено много какво казват другите. Не бива да слушате много какво говорят останалите, защото понякога в една и съща седмица получавам две различни обвинения“, сподели Арсен Венгер.

„Едното е, че не харча достатъчно, а другото е, че харча прекалено много“, допълни треньорът.

„Топчиите“ са похарчили повече от Челси през последните 12 месеца, но откакто Жозе Моуриньо се завърна през 2013 година, португалецът е платил 228.5 милиона за трансфери, докато Венгер е извадил само 148.4 милиона паунда.

„Ако искаме да успеем, което ние желаем, трябва да се съсредоточим в това какво се случва вътре в тима, да се опитаме да правим възможно най-доброто, да вярваме във футбола, който искаме да играем и да играем колкото се може по-добре. А нека останалите да говорят“, добави мениджърът на Арсенал.

„Ние се опитваме да вземаме правилните решения. Когато имаш пари на разположение, ние ги харчим. Когато нямаме, ние не харчим пари, с които не разполагаме“, сподели още Венгер.

„Вярвам, че един ден, ако направите истинска статистика на играчите, които ние сме открили тук, и ги сравните с всички останалите клубове, ще се изненадате“, каза мениджърът на Арсенал.