Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал намекна, че отборът действително може да привлече със свободен трансфер бившият вратар на Барселона Виктор Валдес.

В момента испанският ветеран си търси нов отбор и след като няколкомесечните му преговори с Ливърпул не доведоха до нищо, очевидно Валдес няма нищо против да се пробва при кръвния враг на „мърсисайдци“.

На Острова вярват, че ако 32-годишният страж докаже, че няма проблеми с физическата си подготовка, „червените дяволи“ със сигурност ще го ангажират.

„Манчестър Юнайтед винаги държи очите си отворени“, загадъчно заяви Ван Гаал, който даде благословията си Валдес да тренира на клубната база в Карингтън.

„За мен това не е изненадващ ход, защото вече съм правил нещо подобно с доста играчи. Давал съм на Роналд де Бур и Едгар Давидс възможност за рехабилитация, от която имаха нужда, така че Валдес е един от тези случаи. Винаги съм постъпвал така, при това не само с големи играчи, а дори и с такива, каквито не сте чували“, завърши холандецът.