Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал заяви, че на отбора му липсва реализатор, който да бележи по 20 гола на сезон. Юнайтед в момента е на четвърта позиция във временното класиране във Висшата лига с 47 точки, на една от третия Арсенал.

Манчестър Юнайтед играе със Съндърланд днес от 17 часа в двубой от 27-я кръг на Висшата лига. За двубоя можете да се информирате в Gong.bg.

Също в мач от 27-я кръг Уест Хем посреща Кристъл Палас от 14.45 часа, а срещата можете да наблюдавате в ефира на Нова спорт, както и в Gong Play.

Също по Нова спорт и в Gong Play от 17 часа можете да проследните двубоя от Чемпиъншип между Фулъм на Николай Бодуров и Дарби Каунти.

Голмайстор номер 1 за Манчестър Юнайтед досега е Робин ван Перси с 10 гола, но скъса ръзки на глезена и е аут за месец.

„Не мога да отрека, че имаме проблеми. В момента нямаме играч, който да бележи 20 гола на сезон“, категоричен бе Ван Гаал.

„Не винаги вината е в треньора, когато даден играч не се представя добре. Не мисля, че само Ди Мария изпитва трудности. Това се отнася за всички. Вярвам, а и ръководството вярва, че когато правиш нещата правилно, трябва да има подобрение. Ди Мария например има нужда от време. Като мениджър знам, че е много креативен футболист и това може да се види по статистиката4, коментира още Луис ван Гаал.