Нападателят на Челси Диего Коща може би ще напусне болничното си легло в неделя, за да играе срещу Манчестър Юнайтед. За подобна вероятност намекна мениджърът на лондончани Жозе Моуриньо.

26-годишният бразилец с испански паспорт пропусна двубоите срещу Кристъл Палас и Марибор и прекара една вечер в болница по-рано през седмицата заради вирусно заболяване. Преди това пък той се върна с травма в слабините, която получи по време на ангажиментите си към испанския национален отбор.

„Диего има малък шанс да играе“, заяви Моуриньо. „Не казвам, че той може да играе. Казвам само, че се опитваме. Ще видим какво ще се случи в петък, събота и неделя.“

„На него просто му се струпаха много неща. Той очевидно е контузен и трябваше да отиде в болница заради вирусна инфекция. Нямаше да можем да я отстраним, ако той не беше влязъл в болница.“

„Проблемът е в това, че неговата болест не му помогна за възстановяването от другата травма. Затова и не искахме да го викаме в базата ни в Кобъм. Медицинският ни екип ще се срещне с него в дома му“, завърши Моуриньо.