Остава само кръг до края, така че не пропускай предпоследния си шанс да се включиш в играта на Gong.bg и Vivacom, която ти предоставя възможност да посетиш мач от Висшата лига. След изиграването на 37-ия кръг в Премиършип на преден план са новите три великолепни изпълнения от терените на Англия.

След всеки кръг във Висшата лига можеш да спечелиш фланелка на любимия английски отбор. Годишната награда са два билета за мач от Висшата лига от сезон 2016/17, два двупосочни самолетни билета до Англия и хотелско настаняване за двама души за 2 нощувки.

Играта тази седмица ще приключи в 12.00 часа в петък, 13 май, а името на победителя, който ще получи фланелка на любимия си английски тим ще бъде съобщено в сайта в събота, 14 май.

Предложенията за Гол на кръга във Висшата лига за тази седмица са:

Голът на Алексис Санчес за Арсенал срещу Манчестър Сити

Голът на Уаби Хазри за Съндърланд срещу Челси

Голът на Кевин Миралас за Евертън срещу Лестър

Гласувай за Гол на кръга във Висшата лига и Vivacom ще заведе теб и твой приятел на мач от Премиърлийг. Може да се случи точно на теб, но за целта се изисква да участваш в играта.

Избери най-атрактивния гол от трите предложения в Gong.bg, които можете да намерите ТУК!  В събота ще стане ясно кой ще спечели седмичната награда, а в края на сезона и годишната - невероятното пътуване.

Всичко това се намира само на един клик разстояние от теб! Ето ТУК! За да гласувате ви е необходима само регистрация в Gong.bg, ако нямате такава – всичко става за секунди. Не пропускай шанса си, може съдбата да се усмихне точно на теб!

Не забравяйте, че само с играта на Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom” можеш да спечелиш фланелка на любимия английски футболен отбор и/или билет и пътуване за теб и твой приятел за мач от английската Висша лига.

Гласувай за Гол на кръга ТУК!