Мениджърът на Астън Вила Реми Гард изрази готовност да остане в клуба дори и при изпадане от Висшата лига, стига от ръководството да му осигурят сносен трансферен бюджет.

Французинът пое закъсалите бирмингамци през ноември и до момента не може да ги помръдне от последното място в класирането, което се дължи на катастрофалните резултати при неговия предшественик Тим Шърууд.

12 трансферни разочарования от Острова и Висшата лига

Гард беше доста разочарован от факта, че Вила не прояви достатъчно активност на януарския трансферен пазар в опит да се даде тласък на отбора в битката за настигане на 17-ия Нюкасъл. Към момента „виланите“ се нуждаят от 8 точки, за да изплуват над чертата.

„Аз съм готов да остана в този клуб, стига той да разпулага с финансите да се изкачи обратно в елита (при изпадане – б.р.)“, коментира Гард.

„Както всички знаят, Астън Вила е голям клуб и е много престижен в Англия. Отвън поне изглежда така, но когато си вътре, ти става ясно, че е нужна много, много работа. Ако обаче получа нужните средства, очевидно си говорим за проект, който ме интересува.“

Треньорът има договор с бирмингамци до 2019 година.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS