Само един ден остава до края на играта, в която ще имате възможността да спечелите голямата награда на Gong.bg и Vivacom. Гол на кръга от Висшата лига ви дава шанса да посетите мач от Англия през следващия сезон, с осигурени пътуване и билет за теб и твой приятел.

Големият късметлия ще бъде изтеглен на живо във вторник, в предаването Премиър Лийг Токшоу по Diema sport 2. Не пропускайте да следите и Gong.bg за подробна информация за спечелилите.

Разбира се, преди това ще трябва да дадете своя глас за най-атрактивното попадение от последния – 38-и кръг от Висшата лига.

Заключителните три попадения, които ви предлагаме са:

Голът на Дринкуотър срещу Челси

Вторият гол на Оливие Жиру срещу Астън Вила

Голът на Ерик Ламела срещу Нюкасъл

Броени часове ви остават до края на играта. Гласуването ще приключи точно по обед във вторник. В 12.00 часа на 17 май ще сложим край на вота. След това ще бъде изтеглен след жребий още един късметлия, той обаче ще спечели фланелка на любимия си английски клуб.

Не забравяйте, че само с играта на Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom” можеш да спечелиш страхотните награди. Времето тече неумолимо, затова не пропускайте шанса си!

ГЛАСУВАЙ ТУК!